Presse på PIX 2016

Vi opfordrer alle journalister, der ønsker at dække festivalen, til at ansøge om en presseakkreditering. Vi ser frem til at byde dig velkommen på CPH PIX 2016.

Du vil få en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din ansøgning. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og giver svar, så snart det er muligt. PIX forbeholder sig retten til at afvise ansøgninger, som bliver vurderet til at være ikke-kvalificerede.

Afhentning af presseakkrediteringer
Når du har modtaget en godkendelse på din ansøgning, kan du hente dit akkrediteringsbevis i vores informationsstand i Cinemateket fra den 27. oktober til 9. november i tidsrummet 11:30 - 18:00. Adresse: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

Bemærk: Begrænset adgang
En presseakkreditering giver kun adgang til festivalens ordinære filmvisninger. Ønskes der adgang til særarrangementer og events, skal man søge om dette via press@cphpix.dk med oplysninger om den påtænkte dækning af begivenheden.

Yderligere spørgsmål
Hvis du har spørgsmål vedrørende pressedækning, interviews af festivalens gæster etc., er du velkommen til at kontakte press@cphpix.dk.

Deadline
Sidste frist for at indsende ansøgninger er mandag den 24. oktober 2016.
Ansøgninger indsendt efter denne dato vil blive pålagt et administrationsgebyr.

Du kan ansøge om en presseakkreditering fra mandag den 3. oktober 2016 her.

Mere fra CPH PIX