Om BUSTER

I 2016 fusionerede PIX med BUSTER Filmfestival for Børn og Unge, der siden 2000 har været en af Danmarks største, årlige kulturbegivenheder for børn, unge og barnlige sjæle. Sammenlægningen har betydet, at PIX og BUSTER som én samlet festival har fået endnu flere kræfter til hvert år at sammensætte et filmprogram med kant, kvalitet og øjenåbnende film for publikum i alle aldre.

BUSTER er opkaldt efter den snarrådige tryllekunster Buster Oregon Mortensen fra Bille Augusts 'Busters Verden', og præcis som den uvorne magiker balancerer BUSTERs filmiske univers mellem det magiske og det realistiske. På BUSTER er der nemlig både plads til det fantasifulde og skrupskøre, de mere alvorlige og virkelighedsnære stunder samt skæve og overraskende events.

Som noget nyt har BUSTER skræddersyet et filmprogram med dialogen og undervisningen i fokus til skoler fordelt på klassetrin, samt et program spækket med underholdende filmperler fra hele verden målrettet familier med børn i alle aldre. Derudover har BUSTER traditionen tro også et børnehaveprogram til de mindste fyldt med tankevækkende spas og løjer.

Du kan kort sagt glæde dig til alt det, du kender fra BUSTER - og mere til!

Mere fra CPH PIX