CPH PIX logo

ONLINE SHOP:
CPH PIX FILMPAS 2018

 

Her kan du købe filmpas til CPH PIX.

Med et filmpas får du ubegrænset adgang til alle ordinære visninger under festivalen i perioden 27. september til 10. oktober 2018.

Filmpasset er personligt og skal fremvises i biografens billetluge for at indløse en billet til den ønskede film. Bemærk, at der ikke kan trækkes billetter ud til to film, hvis spilletid overlapper hinanden. Filmpasset skal ligeledes fremvises sammen med billetten til biografens kontrollør ved indgangen til salen. Filmpasset gælder ikke til arrangementer med en billetpris over 95 kr.

Filmpasset giver desuden mulighed for at købe en billet med 20% rabat til alle ordinære forestillinger. Gælder også forestillinger, hvor der allerede er trukket en billet ud med filmpas. Billetter købt med rabat refunderes ikke. Rabatten gælder ikke til arrangementer med en billetpris over 95 kr.

Dit filmpas udløser desuden rabat på en række caféer og barer i nærheden af de medvirkende biografer. Du finder listen over steder, der giver rabat, i pakken med dit filmpas.

Hvordan får du dit filmpas?

Filmpas købt i perioden 6. - 13. september kan afhentes den efterfølgende dag hos festivalens administration i hverdagene mellem den 7.-14. september i tidsrummet 12-16. Adressen er Tagensvej 85F, stuen, 2200 København N.

Filmpas købt efter den 13. september kan afhentes fra den 27. september i PIX’s festivalcentrum i Cinemateket, der har åbent fra kl. 11.30-18.00 alle dage under festivalen.

Husk at fremvise din kvittering, når du afhenter dit filmpas.

Fortrydelsesret

Inden den 27. september 2018 kan du gøre brug af fortrydelsesretten og fortryde dit køb, såfremt dit filmpas er ubrugt.
Send en e-mail til info@cphpix.dk eller kontakt os på telefon +45 3345 4749, hvis du ønsker at returnere dit filmpas.
Vi returnerer det indbetalte beløb til det betalingskort, du har anvendt.
 

Bestill dit filmpas her

Du kan betale din bestilling med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, JBC, Maestro eller VISA.

Når betalingen er gennemført, vil modtage en kvittering.

Udfyld venligst alle felter og upload et pasbillede til dit filmpas:

Jeg vil købe:

 

(bmp, jpg, tif eller png billede)

 
CPH PIX / Buster
Tagensvej 85F • 2200 KØBENHAVN N • TEL. +45 3345 4749 • INFO@CPHPIX.DK