Tindersticks live på PIX'16

Published

Britiske tindersticks spiller live til spritnyt filmværk på CPH PIX 26. april 2016.

Nyt album og filmværk live

PIX kan løfte sløret for det allerførste arrangement på næste års festival. tindersticks med karismatiske Stuart A. Staples i front har udpeget PIX som en af få festivaler, hvor man kan opleve musikken fra deres kommende plade 'The Waiting Room' live for første gang. For ud over at være et spritnyt selvstændigt album fra det legendarisk orkester, er 'The Waiting Room' også soundtracket til et nyt filmværk, som altså præsenteres med livemusik denne aften i DR Koncertsalen.

Forsmag på 'The Waiting Room'

Det nye værk har verdenspremiere i februar på filmfestivalen Clermont Ferrand, hvorefter det præsenteres på særligt udvalgte venues i Berlin, Paris, for så at komme til København i april. Få en forsmag med den allerede offentliggjorte film af Gabriel Sanna til singlen 'We Are Dreamers!'

Skelsættende filmkomponister

tindersticks har gennem årene leveret nykomponeret musik til en lang række film, særligt af den franske mester Claire Denis, bl.a. 'Nenette et Boni, 'Trouble Every Day' og senest 'Svinene' (Les salauds) fra 2013, der alle har været vist på CPH PIX. Det er dog yderst sjældent, at bandet opfører disse filmværker live, så det er en enestående aften, der venter det danske publikum.

Billetter:

Koncerten finder sted tirsdag d. 26. april 2016 i DR Koncertsalen.

Billetter: kr. 450,- (+ gebyr) kan købes fra fredag d. 2. oktober kl. 10.00 HER

Præsenteres i samarbejde med DR Koncertsalen og Beatbox Entertainment.

Mere fra CPH PIX