Hjælp os med at udvikle festivalen!

Published

CPH PIX og BUSTER er fusioneret, og vi vil rigtig gerne levere de allerbedste festivaltilbud til jer derude. I den forbindelse prøver vi at blive klogere på, hvordan skoler og gymnasier i hovedstadsområdet bruger festivalen.

Er du skole- eller gymnasielærer, så hjælp os med at gøre festivalens skoletilbud endnu bedre ved at deltage i vores brugerundersøgelse.

I anledning af fusionen mellem CPH PIX og BUSTER Filmfestival for Børn og Unge søger vi med lys og lygte efter respondenter til vores omfattende brugerundersøgelse blandt folkeskole- og gymnasielærere i Region Hovedstaden.
Det tager ca. 10 minutter at besvare spørgeskemaet, og give os muligheden for at gøre festivalens skole- og undervisningstilbud endnu bedre, så vi kan skabe et spændende filmfestivalprogram af høj kvalitet der både favner bredt og opfylder de behov, som skole- og gymnasielærere har, når de tager sin klasse med på tur væk fra skolen.

Spørgeskemaet kan besvares ved at klikke her.

Mange tak for din hjælp!

CPH PIX og BUSTER fusionerer fra 2016 og er Danmarks største fiktionfilmfestival for både børn og voksne som løber af stablen d. 27. oktober - 6. november.
Festivalen viser godt 250 nøje udvalgte spillefilm fra hele verden, hvortil der kommer både koncerter, debatter, workshops, fester og unikke events.

Mere fra CPH PIX