'Game of Thrones' open air på mandag

Published

Verdens mest populære serie vender tilbage med sin 6. sæson, og CPH PIX følger de seneste års massive eventsucces op, når vi igen i samarbejde med HBO Nordic inviterer alle med til open air sæsonpremiere på mandag den 25. april kl. 21.30 i Østre Anlæg i København.

Open air - stort format - åbent for alle

Efter den chokerende afslutning på 5. sæson er forventningerne tårnhøje, men dem har HBO levet op til og overgået før. Som fans af serien ved, kan alt ske, og nok især i denne sæson, hvor handlingen for første gang vil afvige fra George R.R. Martins bøger.

Så vær med når de overlevende fra alle dele af Westeros og Essos samles i kampen om tronen. Oplev serien for fuld udblæsning på vores 15 meter brede lærred under åben himmel sammen med alle de andre danske fans. Der er selvfølgelig fri adgang til Østre Anlæg.

Vi regner med et rigtigt stort fremmøde. Kom derfor i god tid - det gør alle, der var med sidste år. Parken er åben hele dagen, men det anbefales at komme senest kl. 21.00.

Fotos: ©2016 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Mere fra CPH PIX