L'ATTESA

Published

Eksklusiv forpremiere på L'ATTESA til halv pris

"This first time helmer has the potential to become one of Italy's most prominent new voices"

Variety havde de helt store ord fremme på sidste års filmfestival i Venedig, da de anmeldte Piero Messinas 'L'attesa', og det kan man godt forstå. For den unge debuterende instruktør har et imponerende sikkert greb om både tid, sted og lyd. Han kan minde om Sorrentino - for hvem Messina har været instruktørassistent bla. på 'Den store skønhed' - men samtidig er 'L'attesa' en atmosfærefyldt, minimalistisk drama i sin helt egen ret.

Juliette Binoche er blændende som moderen Anna, der har lidt et smerteligt tab og tilbringer sine dage alene i en ældre villa, omgivet af det smukke sicilianske landskab. Pludselig dukker Jeanne op, en ung kvinde, der hævder at være kæreste med Giuseppe, Annas søn. Han inviterede hende til Sicilien for at de kunne tilbringe nogle dages ferie sammen. Men Giuseppe er ikke der. Dagene går, de to kvinder kommer langsomt til at kende hinanden, og sammen venter de på påsken, hvor Giuseppe endelig vil komme hjem

'L'attesa' er baseret på et teaterstykke af Pirandello og bliver i Messinas hænder nærmest en moderne kristen allegori, hvis sitrende ro og intense nerve skal opleves i en biografsal.

Som modtager af PIXs nyhedsbrev kan du komme til eksklusiv forpremiere på 'L'attesa' til halv pris, 40 kr, onsdag 11. maj kl 19.00 i Dagmar. Begrænset antal billetter, så book nu!

Se og ikke mindst hør filmens trailer

Mere fra CPH PIX