Bliv en del af BUSTERs børnejuryer!

Published

Er du 12 eller 13 år? Bor du i Københavnsområdet? Er du vild med film og kunne du tænke dig at blive en del af vores børnejuryer på BUSTER? Så er det nok dig, vi leder efter!

Sammen med Biblo.dk sætter vi i september måned fokus på film med den landsdækkende kampagne 'Vild med film'. I den forbindelse leder vi efter otte seje og dygtige unge mennesker, der har lyst til at se en masse spritnye film og blive en del af vores spillefilm- eller kortfilmjury. Vi skal nemlig have fundet årets vindere af 'Nordisk Film Fondens Bedste Børnefilm' og 'Bedste Kortfilm' - og det skal vi bruge din hjælp til!

BUSTERs spillefilmjury vil bestå af fem seje medlemmer, der skal se de 10 nominerede film i uge 43. Filmene vises i biografen hos BUSTER på Nørrebro.

Vi skal se film hver eftermiddag kl. 16.30 - ca. 18.30 fra mandag d. 24/10 til fredag d. 28/10. Lørdag d. 29/10 og søndag d. 30/10 ser vi film fra kl. 10 - 16.30. Lørdag skal vi se tre film, og søndag ser vi to. Vi slutter søndagen af med at votere og kåre årets vinder af prisen 'Nordisk Film Fondens Bedste Børnefilm'. BUSTER giver selvfølgelig frokost på de lange weekenddage og sørger for filmsnacks hele ugen.

Kortfilmjuyen vil bestå af tre filmglade medlemmer, som også skal se 10 nominerede film. Vi ser alle kortfilmene sammen søndag d. 30/10 fra kl. 14.30. Efterfølgende voterer vi og kårer sammen årets 'Bedste Kortfilm'. Vi slutter omkring kl. 19, og festivalen sørger for masser af snacks undervejs!

Som en del af en af årets juryer vil du blive klædt godt på til at se og bedømme film og ikke mindst få en masse sjove og lærerige oplevelser med i bagagen.

Så hvis du:

...er 12-13 år
...bor i Københavnsområdet
...er frisk på at se film med os i uge 43
...og er HELT vild med film

- så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Send os en mail senest d. 30. september med din bedste filmanmeldelse til jury@buster.dk, hvor du fortæller os lidt om dig selv, og hvorfor netop DU er helt vild med film.

Vi udvælger de otte bedste, sjoveste og mest kreative besvarelser og sammensætter vores to juryer i starten af oktober. De otte heldige, der bliver udtaget, vil sammen med deres forældre blive inviteret til et infomøde om hele det videre juryforløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere fra CPH PIX