Få et sneak-peek på årets familieprogram

Published

Årets familieprogram er sprængfyldt med gode oplevelser for både børn og voksne, og selvom det først rammer gaden 1. oktober, kan vi her løfte sløret for nogle af de enestående events, du har i vente.

Kultprogrammet Troldspejlet har de sidste 27 år udforsket det nyeste inden for film og computerspil, og nu kan du tage familien med ind opleve det live. På årets festival afholder vi det legendariske og nostalgiske spilprogram i et spændende nyt liveformat - naturligvis med den elskede Jakob Stegelmann som vært. Troldspejlet Live kan opleves d. 5. oktober kl. 14.00 på EDISON, Frederiksberg. Billetinfo kommer senere.

Du kan også forkæle familien med en syret animationsfilm om aliens og det ydre rum, når vi byder velkommen i Tycho Brahe Plantariums kuppelsal til den skøre og futuristiske stop-motion film 'Fantastic Planet' (1973). Filmen akkompagneres af jazzet livemusik fra trioen B/B/S og foregår i et fremtidsunivers, hvor kæmpestore aliens hersker over menneskeheden med hård hånd. 'Fantastic Planet' vandt juryens pris i Cannes i 1973 og blev dengang tolket som en allegori over Sovjets invasion af Øst- og Centraleuropa, men den fantasifulde film kan ses af både voksne og børn fra 10+.

Filmkoncerten præsenteres i samarbejde med musikfestivalen G((o))ng Tomorrow, Wilhelm Hansen Fonden & Tycho Brahe Planetarium.

'FANTASTIC PLANET' MED LIVEMUSIK AF B/B/S
Tycho Brahe Planetarium
Søndag d. 6. november
Kl. 18:00

Billetter købes her
kr. 175,- (kr. 100,- for børn fra 10-15 år)

Mere fra CPH PIX