UV materialer

Published

Undervisningsforløb fra Clio Online

I år samarbejder BUSTER med Danmarks største digitale undervisningsforlag, Clio Online, som har knyttet nogle af deres inspirerende undervisningsforløb og -materialer til et stort udvalg af film på tværs af årets skoleprogram. Find UV-materialer og -forløb under de enkelte film, og bliv inspireret til at bruge dem fagspecifikt, i den understøttende undervisning eller i længere forløb, som lever op til fagenes nye, forenklede Fælles Mål.

Materialerne fra Clio Online er tilgængelige fra uge 37.

Filmanalyse i grundskolen

BUSTER har udviklet undervisningsmaterialer specifikt til arbejdet med filmanalyse i grundskolen, og der findes selvfølgelig et materiale til hvert af grundskolens tre trin. Lærervejledningen er komplet med lister over Fælles Mål for hvert af trinene.

> Lærervejledning
> Opgaveark: Filmanalyse i indskolingen
> Opgaveark: Filmanalyse på mellemtrinnet
> Opgaveark: Filmanalyse i udskolingen

Vild med film - Filmanmeldelse for mellemtrinnet

Vi tilbyder også et helt særligt forløb om den gode filmanmeldelse til mellemtrinnet i forbindelse med kampagnen Vild med film, som kører på bibliotekernes onlineportal Biblo.dk fra 1. til 30. september 2016. Undervisningsmaterialerne lever op til de forenklede Fælles Mål for folkeskolen og kan bruges både under og efter festivalen.

> Lærervejledning
> Opgaveark

Se kortfilm I klassen

Se også vores store kortfilmsamling, hvis temaer spænder over alt fra Australien til seksualitet. Der er et væld af film og undervisningsmaterialer med forskellige temaer og til forskellige fag tilpasset hvert enkelt klassetrin. Og det er alt sammen gratis!

> Besøg kortfilmportalen

Mere fra CPH PIX