'Doctor Strange' og Mads Mikkelsen åbner CPH PIX

Published

Mads Mikkelsen skyder årets festival i gang, når han den 27. oktober byder velkommen til gallapremieren på Marvels nye superheltefilm 'Doctor Strange' i Imperial.

Så er det officielt: Vi skyder den 8. udgave af CPH PIX i gang med Marvels stjernespækkede blockbuster 'Doctor Strange'.

Som helten Doctor Stephen Strange spiller Benedict Cumberbatch over for Mads Mikkelsen, der portrætterer skurken Kaecilius i en af sine største, engelsksprogede roller til dato. Doctor Strange er en anderledes, mere filosofisk og mystisk karakter, og med instruktør Scott Derrickson bag kameraet er der for alvor lagt op til en åbningsaften uden sidestykke. På selve aftenen vil Mikkelsen desuden dele scene med modtageren af Nordisk Film Prisen, der hvert år uddeles til et nyt dansk talent.

'Doctor Strange' får premiere i udvalgte lande den. 28. oktober og i USA en uge efter gallapremieren på PIX. Filmen har foruden Mikkelsen og Cumberbatch stjerner som Tilda Swinton, Rachel McAdams og Chiwetel Ejiofor på rollelisten.

'Doctor Strange'
Imperial
Torsdag 27. oktober, kl.18.15
Billetter

Billetter til 'Doctor Strange' i IMAX 3D i CinemaxX den 27. oktober kl. 21.00 kan købes her. (165 kr.)

Foto: Film Frame ©2016 Marvel.

Mere fra CPH PIX