Stig ombord på zombietoget ved midnat

Published

11,5 millioner sydkoreanere har set den afsporede zombiethriller 'Train to Busan', og den 28/10 får du selv mulighed for at tage billetten, når vi sammen med Soundvenue blænder op for den eneste danske visning af filmen - ved midnat ikke mindst.

Publikumssuccesen 'Train to Busan' er blevet beskrevet som et kryds mellem 'Snowpiercer', 'World War Z' og 'Dawn of the Dead'. Filmen er en hæsblæsende genrehyldest, der slår pusten ud af publikum på denne 400 km lange togrute, hvor der bliver uddelt lige dele tæsk til de levende døde og samfundskritiske hug til Sydkorea.

Handlingen udspiller sig på det sidste tog fra Seoul mod Sydkoreas næstestørste by, Busan, netop som en zombieepidemi eksploderer i hovedstaden. Ombord på toget er en stenrig forretningsmand, hans datter, hvis eneste fødselsdagsønske er at besøge sin mor i Busan, og en lang række andre passagerer, der forgår bid for bid i glubsk tempo.

Filmen er en direkte opfølger til instruktørens animerede film 'Seoul Station', der følger udbruddet i hovedstaden, og som også vises på årets festival. Vi afholder Danmarks eneste visning af 'Train to Busan' ved midnat i samarbejde med Soundvenue:

Train to Busan - Midnatsvisning
Nordisk Film Biografer Palads
Fredag den 28/10 kl. 23.59
Billetter: 85 kr.

Køb din billet her.

Tilmeld dig Facebook-eventet her.

Mere fra CPH PIX