NEW TALENT GRAND PIX


Læs mere

 • BUSTER Prisoverrækkelse for branchen

  BUSTER holder festlig prisoverrækkelse med inviterede gæster fra filmbranchen, hvor alle festivalens priser uddeles, deriblandt også en ærespris til en dansk filmskaber, som gennem årene har sat sit præg på børnefilmen herhjemme.

  Duration
  60 min.
  Classes
  99+ år
 • Diego Star

  Det sociale engagement springer beundringsværdigt i øjnene i Frédérick Pelletiers debut, der løfter arven fra Dardenne-brødrene og viser, at socialrealismen har en fremtid. Fragtskibet Diego Star får maskinproblemer og må lægge til i en øde canadisk havneby. Den sympatiske maskinmester Traoré beskyldes uretmæssigt for at være årsagen og påbegynder en skæbnesvanger kamp mod skibets ejer og myndighederne.

  Directors
  Frédérick Pelletier,
  Location
  Canada, Belgien
  Release year
  2013.
  Duration
  91 min.
 • Glade vindere og superseje helte

  Fredag d. 13. september kl. 9.00 inviterer BUSTER til prisuddeling i Nordisk Film Palads. Spændingen er nær bristepunktet, BUSTERs børnejury har voteret og vil afsløre vinderne af ’Nordisk Film Fondens Bedste Film til Børn’ og ’Bedste Børneskuespiller’. Publikums stemmer er også talt op, og ’Politikens Publikumspris’ vil blive uddelt. Du kan godt glæde dig til en formiddag fyldt med spænding og sjov, når Jacob Riising som vært vil styre slagets gang. Når de glade vindere er hyldet, vil der være forpremiere på den seje superheltefilm ’Antboy’.

  Duration
  127 min.
  Classes
  1.-8.. klasse
  Classes
  7+ år
 • Harmony Lessons

  Et sted mellem 'Historien om den grædende kamel' og Gus van Sants 'Elephant' udfoldes et intenst hævndrama på en highschool i Himalaya. Komponeret med en overlegen sikkerhed og fortalt med lige dele knivskarp realisme og distancerende poesi er 'Harmony Lessons' en smuk og overrumplende debutfilm, der ryster os i vores grundvold. Med streg under vold.

  Directors
  Emir Baigazin,
  Location
  Kazakhstan, Tyskland, Frankrig
  Release year
  2013.
  Duration
  120 min.
 • Kom og skyd BUSTER i gang med Sofie Linde!

  BUSTER inviterer til alle tiders brag af en åbningsgalla torsdag d. 5. september kl. 9.00 i Nordisk Film Palads. Vi ruller den røde løber ud og byder velkommen til forpremiere på den fantastiske animationsfilm ’Flyvemaskiner' i 3D.

  Duration
  140 min.
  Classes
  1.-8.. klasse
  Classes
  7+ år
 • Night

  Miguel var besat af at optage lyde. Efter hans selvmord mødes hans venner på en gård i Argentinas tætte skove for at pakke hans ting, imens hænger hans lydoptagelser som et spøgelse i tågen og tusmørket, der indhyller filmen. Dyster og dvælende som en hypnotisk feberdrøm.

  Directors
  Leonardo Brzezicki,
  Location
  Argentina
  Release year
  2013.
  Duration
  85 min.
 • Nordvest

  Michael Noers første solo-projekt som spillefilminstruktør balancerer på knivsægget mellem en barsk hverdagsrealisme og effektiv medrivende gangsterfilm. Debuterende Gustav Dyekjær Giese er et fund i hovedrollen, hvilket gør det endnu hårdere at se ham blive opslugt af det berusende liv som kriminel.

  Directors
  Michael Noer,
  Location
  Danmark
  Release year
  2013.
  Duration
  91 min.
 • Ombline

  Den kun 29-årige Stéphane Cazes spillefilmsdebuterer her umådeligt stærkt med det smertende fængselsdrama Ombline om en ung kvinde, der må opleve sin søns første år bag tremmer.

  Directors
  Stéphane Cazes,
  Location
  Frankrig, Belgien
  Release year
  2012.
  Duration
  96 min.
 • The Interval

  En forladt fabrik lægger scene til et intimt og intenst (gidsel)drama, hvor mistro bliver til tillid mellem to unge, der på hver deres måde er kommet på afveje. Han er håndlanger for en lokal bande, hun har flirtet med den forkerte og venter nu på at få sin straf.

  Directors
  Leonardo di Costanzo,
  Location
  Italien, Schweiz, Tyskland
  Release year
  2012.
  Duration
  90 min.
 • The Plague

  I Neus Ballús spillefilmdebut får Spaniens randeksistenser en stemme i et underspillet og autentisk hverdagsdrama fra et Europa i undergang.

  Directors
  Neus Ballús,
  Location
  Spain
  Release year
  2013.
  Duration
  85 min.
 • The Strange Little Cat

  Distanceret, men varm, og utrolig morsom uden at prøve på at være sjov. Hvis den sværeste kunst er at få det til at se let ud, så er denne minimalistiske perle ren trylleri. En familie i tre generationer (og en orange kat) mødes til middag i en lille lejlighed i Berlin, og Jacques Tati møder Storm P.

  Directors
  Ramon Zürcher,
  Location
  Tyskland
  Release year
  2013.
  Duration
  72 min.
 • The Weight of Elephants

  11-årige Adrian har ikke mange lyspunkter i livet. Hans forældre har forladt ham, han bor hos sin bedstemor og syge onkel, og så bliver han drillet i skolen. Men til trods den næsten ubærlige virkelighed, er Daniel Borgmans debut gennemsyret af en følsomhed, poesi og visuel nerve sjældent set i dansk film.

  Directors
  Daniel Joseph Borgman,
  Location
  Danmark, New Zealand, Tyskland, Frankrig
  Release year
  2013.
  Duration
  83 min.
 • Ungdomsgalla - forbudt for børn!

  Fredag d. 6. september kl. 10.00 inviterer BUSTER til ungdomsåbningsgalla i CinemaxX med visning af filmen ’Bitch Hug’. Det bliver en fest, når værterne fra skuespillerduoen OP og NED, Thomas Ernst og Stefan Pagels Andersen, skyder ungdomsprogrammet i gang med grinagtig improvisation.

  Duration
  316 min.
  Classes
  7.-10.. klasse
  Classes
  13+ år
 • Youth

  Planen er idiotsikker! To brødre beslutter sig for at kidnappe en pige fra en rig slægt for at redde deres egen familie fra økonomisk ruin. Men problemerne begynder først, da deres plan faktisk lykkes. Spændende, spot-on og dybt komisk, men latteren bliver hurtigt nervøs.

  Directors
  Tom Shoval,
  Location
  Israel, Tyskland
  Release year
  2013.
  Duration
  107 min.