Skoleprogrammet

Som noget helt nyt har vi i år inddelt skoleprogrammet i tre sektioner, der følger grundskolens trininddeling: indskoling, mellemtrin og udskoling. På den måde er det nu let at finde relevante filmtilbud og undervisningsmaterialer, der passer til netop dine klasser.

Klik ind på det skoleniveau, der passer til dine elever, og se nærmere på alt lige fra de nyeste spillefilm og temabaserede kortfilmspakker til lærerige workshops.

I år samarbejder BUSTER desuden med Danmarks største digitale undervisningsforlag, Clio Online, som har knyttet et udvalg af deres undervisningsmaterialer og forløb til en lang række af programmets film på tværs af trinene. Fra uge 37 vil du kunne udforske og finde inspiration i materialerne, som du kan finde under de enkelte film i programmet.

Derudover tilbyder vi også undervisningsmaterialer specifikt til arbejdet med filmanalyse i grundskolen samt et helt særligt forløb om 'den gode filmanmeldelse' til mellemtrinnet. Læs mere og find disse gratis i menuen under 'UV-materialer'.

Praktisk info & billetpriser
Billetter til BUSTERs skoleprogram købes på hel normal vis gennem din valgte biograf eller gennem vores eget billetsalg, afhængigt af hvor filmen vises. Find direkte links under filmbeskrivelserne her på siden, eller køb din billet direkte hos biografen eller på kino.dk.

Læs meget mere om køb af billetter, priser og vores generelle politik for billetsalg og afhentning her.

Der findes tre forskellige billettyper og -priser til årets skoleprogram:

Billetter til almindelige skolevisninger koster 15 kr. pr. stk.

Billetter til workshopforløb koster 600 kr. pr. klasse (inkl. materialer og evt. filmvisning).

Billetter til lærerworkshops koster 100 kr. pr. stk.

Find listen over biografer og kontaktinfo her.

Du kan også downloade hele skoleprogrammet som PDF her.