New Talent Grand Pix


Læs mere

 • Aloys

  Aloys er den mest private af alle privatdetektiver. Han lever gennem de liv, han udspionerer, men da hans kamera og videobånd bliver stjålet, vendes rollerne om, og Aloys tvinges ud af sit skjul. Tobias Nölles debutfilm er en skæv, men stilsikker triumf, rig på drømmeagtige billeder, skæve musikalske indspark, bondegårdsdyr og dybtfølt hjertevarme.

  Directors
  Tobias Nölle,
  Location
  Schweiz, Frankrig
  Release year
  2016.
  Duration
  91 min.
 • El futuro perfecto

  Idéen er lige så simpel, som den er original - og underspillet morsom. Xiaobin er 17 år og lige flyttet til Buenos Aires med sin kinesiske familie. På sprogskolen skal hun lære at begå sig på et nyt sprog og i en ny, social virkelighed - det sidste gennem en genert romance med en ung, indisk mand. En film om at forme sin egen virkelighed og fremtid.

  Directors
  Nele Wohlatz,
  Location
  Argentina
  Duration
  65 min.
 • Godless

  Den bulgarske debutant Ralitza Petrova har taget alle med storm med sin gennemført kompromisløse film om Gana, der arbejder på et hjem for demente ældre, men egentlig tjener til livets ophold (og sit morfinmisbrug) ved at stjæle deres ID-kort. 'Godless' er en tjæresort, distinkt vision, optaget på 35mm film og coproduceret af danske Snowglobe.

  Directors
  Ralitza Petrova,
  Location
  Bulgarien, Danmark, Frankrig
  Release year
  2016.
  Duration
  99 min.
 • Raw

  Er du til indie? Gore? Kød? 'Raw' disker op med det hele, og belgiske Julia Ducournaus kontroversielle debutfilm er alt, hvad man kan ønske sig af en indiehorror. Den gryende seksualitet hersker, ligesom lysten til alkohol, stoffer, kød - og menneskekød.

  Directors
  Julia Ducournau,
  Location
  Frankrig, Belgien
  Release year
  2016.
  Duration
  95 min.
 • Sand Storm

  Layla er en ung moderne kvinde i en gammel patriarkalsk beduin-landsby. Det er ikke en heldig cocktail. Elite Zexer er en ung israelsk instruktør, der har brugt flere år sammen med beduinerne i den israelske ørken og skabt et smukt, skarpt og forrygende portræt af kvinderne i en anakronistisk verden, der bliver indhentet af tiden.

  Directors
  Elite Zexer,
  Location
  Israel
  Release year
  2016.
  Duration
  88 min.
 • Shambles

  En ung mand søger hjælp hos sin kriminelle bror efter at have rippet alle topskudene på den lokale gangsters marihuanamark. Og så går det galt. Lemieux er en musiker med et visuelt instrument, og hans sort-hvide debutfilm er et fandenivoldsk stykke gangsterpunk med billeder af hvid støj.

  Directors
  Karl Lemieux,
  Location
  Canada
  Release year
  2016.
  Duration
  91 min.
 • Shelley

  Horroren kommer snigende som en høne i natten i Ali Abbasis stilsikre debut om en rugemor med ualmindeligt slemme plukveer. 'Shelley' er blevet sammenlignet med Polanskis 'Rosemary', men denne lille baby kan sagtens stå selv. En rystende dansk arthorrorfilm med intenst lydspor og en stærk Cosmina Stratan i hovedrollen.

  Directors
  Ali Abbasi ,
  Location
  Danmark
  Release year
  2016.
  Duration
  90 min.
 • Swiss Army Man

  Harry Potters penis viser sig at være et glimrende kompas i The Daniels' tossede, men også underfundige, konstant overraskende og ultimativt meget rørende debut. En surrealistisk bromance om venskabet mellem en skibsbruden eneboer (Paul Dano) og et handy lig (Daniel Radcliffe). Og en visuel åbenbaring.

  Directors
  Daniel Scheinert, Daniel Kwan,
  Location
  USA
  Release year
  2015.
  Duration
  95 min.
 • The Eremits

  Da 40-årige Alberts far dør, skjuler hans mor liget ligeså lakonisk, som hun drukner et kuld kattekillinger. Og det er blot en enkelt brik i et diabolsk magtspil mellem mor og søn. 'The Eremits', der udspiller sig i en lille tysk enklave i de italienske alper, er afmålt og fåmælt, men fuld af naturkraft og overraskelser.

  Directors
  Ronny Trocker,
  Location
  Tyskland, Italien
  Release year
  2016.
  Duration
  110 min.
 • The Last Family

  Zdzislaw Beksinski var Polens største surrealist. Hans billeder er vilde fantasmorgier, men filmen om ham er intim og empatisk. En dragende skildring af en familie der kæmper for at holde fødderne på jorden og døden for døren. Med blændende skuespil og indsmuglede vestlige 80'er hit på lydsporet.

  Directors
  Jan P. Matuszynski,
  Location
  Polen
  Release year
  2016.
  Duration
  124 min.